ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΕΙΔΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

ΤΟ ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ

Καλωσορίσατε στην όμορφη Ευρυτανία σε ένα από τα πιο εντυπωσιακά ξενοδοχεία στο Καρπενήσι το Αρχοντικό της Μαρίας, στο πανέμορφο χωριό Kλαυσί. Δημιουργήσαμε ένα νέο κατάλυμα με παροχές υψηλού επιπέδου και σας περιμένουμε να απολαύσετε τις ωραιότερες διακοπές στο Καρπενήσι κοντά μας.

Τα Σαββατοκύριακα έρχονται και φέρνουν μαζί διάθεση για εκδρομές. Μια πολυτελής διαμονή στο Καρπενήσι, στο ξενοδοχείο μας αποτελεί μια πολύ καλή ευκαιρία για να αποδράσετε από την καθημερινότητα, σε μέρη όμορφα και ήσυχα, σχεδόν παραμυθένια. Τι κι αν οι Άλπεις και η Ελβετία πέφτουν λίγο μακριά;

Μπορούμε να βρούμε κάτι αντίστοιχο πολύ πιο κοντά μας. Το ξενοδοχείο στο Καρπενήσι που έχουμε δημιουργήσει σας δίνει τη δυνατότητα να εκμεταλλευτείτε πολλές από τις δραστηριότητες που προσφέρει η περιοχή για όσες ημέρες επιλέξετε να μείνετε. Θα έχετε την ευκαιρία να θαυμάσετε πολλά αξιοθέατα, όπως πάρα πολλά βουνά, φαράγγια, ποτάμια, το χιονοδρομικό Bελουχίου και μοναστήρια απίστευτης ομορφιάς.

Η διαμονή στο Καρπενήσι θα σας μείνει αξέχαστη, καθώς εδώ στο Αρχοντικό της Μαρίας, όποιον και από τους 3 τύπους δωματίων να επιλέξετε θα προσπαθούμε να ικανοποιούμε κάθε σας επιθυμία.

Σας περιμένουμε λοιπόν εδώ στο ξενοδοχείο Αρχοντικό της Μαρίας για να σας δώσουμε ένα δείγμα της φιλοξενίας μας και των παροχών μας.
Επικοινωνια
Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας.
Παροχες
Διαβάστε για τις εγκαταστάσεις μας.

SHARE THIS
SEARCH

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Παρακαλώ συμπληρώστε το email σας και πατήστε εγγραφή για να σας ενημερώνουμε με νέα και προσφορές.


 

Copyright © 2009 Magic-travel.org. All rights reserved
Developed by Nelios.com | Designed by Mact SA